Krajiny

Zobraziť všetky »

Poistenie

...obsah článku pro Poistenie (článek ID 466)

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Patagónia, Ohňová zem

Začíname v hlavnom meste Santiago de Chile. Prekvapí Vás tu európska atmosféra. foto: archív BUBO /uploads/covery_2019/patagonia.jpg Čo si najviac vážime je to, že máme v našej krásnej malej krajine v ponuke zájazd s takou vysokou úr A bezpečnosť? Absolútna. Naozaj nie je čo riešiť. Ide o najbezpečnejšiu časť Latinskej Ameriky. Bezp Patagónia je oblasť na juhu Južnej Ameriky, ktorá oplýva neskutočnou krásou. No základ je, že teraz Vo vinárstve Concha y Toro sa zaľúbime do diabolsky dobrého vína. Plaza de Armas. Vitajte v Chile! foto: archív BUBO BUBO sprievodca v akcii...počúvame životný príbeh Nerudu. foto: Daniela Mihaldová - BUBO A zároveň ochutnáme vynikajúci stejk a vínko. Gurmánske zážitky od prvého dňa. foto: Ľubor Kučera- B Farebné Valparaiso je prezývané aj Perla Pacifiku alebo San Francisco Chile. 
foto: Ľubor Kučera Potom preletíme do Punta Arenas - pomerne veterné mesto. Ak si všimnete laná zavesené okolo budov, s Výlet na ostrov Isla Magdalena – k hniezdisku 150 tisíc tučniakov magellanských.
foto: Jozef Zelizná Sme tu. Vitajte v najkrajšom národnom parku Chile, v Torres del Paine
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Belasé jazerá a mohutné hory, Chile. V rozsiahlom národnom parku poznáme miesta, kam sa postaviť pre Keď sa o ne jemne oprie slnko, poviete si, že ste v živote videli len málo krajších scenérií. 
foto: Z prémiového hotela je neuveriteľný výhľad na masív Torres del Paine. Fotografia je z izby kategórie Nadčasový luxus v Rio Seranno. Farby príjemne ladia. Fotografia je z izby superior. foto: archív - B Usaďte sa a vychutnajte si ten fantastický výhľad z prémiového hotela s dobrou kávičkou v ruke alebo Možnosť doobjednať si hotel RIO SERRANNO je pri prihlasovaní sa na zájazd. foto: Jozef Zeliznák - BU Východ slnka odfotený priamo z prémiového hotela Rio Serrano. Odporúčame privstať si.
foto: Mirka Ze Pred hotelom sa nám preháňajú kone.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cestou pravdepodobne stretneme aj roztomilé guanaká.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Celodenný trek k vežiam, ktorý máme pripravený tak, aby ste ho zvládli. Ide o najkrajšiu túru Amerik Najjužnejšie výbežky Ánd. Skutočne prekrásne. Sme tu dlhšie a tak je skutočne veľká šanca vidieť hor Túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile. foto: Mirka Zelizňáková - BUBO Túto túru pripravil pre Vás riaditeľ BUBO tak, aby ste ju zvládli.. Náš transfer nás celý čas čaká. Nevieme sa vynadívať. Tunajšie hory sú skvostom prírody. foto: Daniela Snováková - BUBO Najznámejším jedlom Patagónie však nie je steak ale jahňacie - Cordero Patagonico. Naše odporúčané r Sme v najväčšom Národnom parku Argentíny v  Los Glaciares. foto: Daniela Snováková - BUBO Úžasný ľadovec Perito Moreno. foto: Daniela Snováková - BUBO Predstavte si, že sa ľad rozmerov 12-poschodového paneláku odtrhne a padne pod vami do najväčšieho j Definícia ľadovej modrej. Nad vodou je 70 metrov ľadu, pod vodou 2x toľko
foto: Jozef Zeliznák - BUB Okrem klasického výhľadu vám ponúkneme viac. Loďkou sa prevezieme až priamo k ľadovcu, obujeme si ma Na záver si nalejeme 12-ročnú whisky s 300 - ročným ľadom nasekaným priamo z ľadovca. foto: Ľuboš Fe Tu sa nám bude ťažko hľadať ten najlepší zážitok. Každý deň úsmev na perách. foto: Ľuboš Fellner - B Do Južnej Ameriky sa chodí kvôli Machu Picchu, kvôli Rio de Janeiro a kvôli tomuto. Fantastická prír Ideme ešte južnejšie. Ohňová zem a tučniaky.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Najjužnejšie mesto sveta, Ushuaia.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ako ďaleko sme od Antarktídy? Oveľa bližšie než z Nového Zélandu či z Mysu Dobrej Nádeje
foto: Ľuboš Nóri tvrdia, že ich krajina je najkrajšia na svete. No zrejme neboli v Patagónii. foto: Ľuboš Fellne Večer odporúčame ochutnať preslávené kraby. Už ste niekedy ulovili takúto fotografiu? foto: Ľuboš Fe Najlepšie kraby na planéte dostanete v Kirkenese v Nórsku, na Aljaške, na japonskom Hokaide, ale úpl Nevynechajte možnosť ochutnať niektoré z regionálnych vín. Výber je bohatý.
foto: Ľuboš Fellner – BU S našimi partnermi v krajine máme dlhoročné skúsenosti a vždy sa na BUBO klientov veľmi tešia. foto: Na výlete v prírode Ohňovej Zeme. Na týchto terénnych autách vstúpime tam, kam sa dostane  minimum t Kto nevidel patagónsky les, nežil na tejto planéte. Toľko krásy! Toto sa oplatí vidieť. foto: Daniel Najjužnejšie položené golfové ihrisko na svete je v Ushuaia. Oči by jedli. Vysoká kvalita jedla. Nie je čo riešiť. Na tomto zájazde chutí všetko. foto: Ľuboš Fel Víta nás farebné Buenos Aires.
foto: Katarína Líšková – BUBO Skulptúra Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkých kvetov a zár Kníhkupectvo El Ateneo v budove historického divadla. S BUBO uvidíte aj tie menej známe miesta. foto Farebná proletárska štvrť La Boca. foto: Daniela Snováková - BUBO Kto je slávnejší? František, Maradona či Messi?
foto: archív BUBO Zavŕšte cestu šťavnatým stejkom a pohárom malbeku.
foto: Katarína Líšková – BUBO Maté z listov cezmíny paraguajskej. Má plnú horkú chuť povzbudí, podobne ako káva alebo čaj. 
foto: V rytme tanga...
foto: Katarína Líšková – BUBO Moderné Puerto Madero v hlavnom meste Argentíny.
foto: archív BUBO Pôsobivý Palác argentínskeho Národného kongresu.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Prekrásna Plaza de Mayo.
foto: Katarína Líšková – BUBO Ružový palác ako sídlo prezidenta. foto: Daniela Snováková - BUBO Mauzóleum generála José de San Martína, jedného z najvýznamnejších latinsko-amerických vodcov boja z Budova ministerstva zdravotníctva s podobizňou Evy Peron.
foto: Katarína Líšková – BUBO Nevynecháme ani najznámejší cintorín, na ktorom odpočíva aj Evita Perón, Recoleta. Niečo podobné ste Spoločne sme objavili ďalší úžasný kus našej Zeme.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333126
Cena od: 5 895 €
Príplatky od: 942 €
Doprava: letecká
Termín: 09.02.2025 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83801381

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago Strava:
Punta Arenas
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo chcete pravidelne zasielať aktuálne ponuky e-mailom?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Novinky

Spustenie nového webu

1.4.2011  Pripravili sme pre Vás nový web s širokou ...

Rady na cesty

...obsah článku pro Rady na cesty (článek ID 467)

Spolupracujeme


marcinekpartners.sk
regionsnina.sk
astrokarpaty.net
domacepotreby-marcinek.sk