Krajiny

Zobraziť všetky »

Poistenie

...obsah článku pro Poistenie (článek ID 466)

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Okavango a Viktóriine vodopády

/uploads/Krajiny_sveta/Botswana/SR002286a.jpg Kapské mesto - Green Point Stadium a stolová hora v pozadí Kapské mesto - Najkrajšie mesto na svete Keďže sem chodí minimum turistov, zvieratá sa tu správajú trošku inak ako v navštevovanejších parkoc Mys dobrej nádeje a Diazova pláž, kde sa vylodili námorníci pri objavovaní novej cesty do Indie Na 3 noci budeme tento kemp volať domovom. Aj tí, čo nikdy nestanovali si budú zaručene pochvaľovať Zrelaxujte uprostred africkej divočiny. Tu dokážete dokonale vypnúť Vitajte v najkrajšom meste na svete.
foto: Jakub KOPČA – BUBO Waterfront je miesto, kde to žije. Množstvo reštaurácií, obchodov a pouličných umelcov sem láka množ Hotely, reštaurácie, butiky a bary, ale aj lode a aróma rybiny.
foto: Martin ŠIMKO – BUBO Naša obľúbená BUBO reštaurácia.
foto: Jakub KOPČA – BUBO Waterfront ale láka aj obyvateľov oceánu. Uškatce tu majú vyhradené svoje miesto na odpočinok a čast Onomo hotel na Greenmarket square bol prvýkrát postavený v roku 1696. Počas 300 ročnej histórie preš Kapské mesto - Indo-malajská štvrť Bo Kaap Kapské mesto - pohľad na stolovú horu zo severných pláží Mys dobrej nádeje - Pláže okolo Mysu dobrej nádeje lákajú na kúpanie Mys dobrej nádeje.
foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Postavte sa na vysnívaný bod viacerých cestovateľov Simons Town - kolónia tučniakov v národnom parku Boulders Simons Town - táto pláž je vyhradená pre tučniaky, ktoré sa tu úspešne množia Groot Constantia je najstaršia vinica založená v južnej Afrike, KWV zasa tou najväčšou. Ochutnajte i Prestupné mesto Johannesburg - centrum mesta vyzerá ako ktorákoľvek iná metropola sveta Victoria Falls - jedny z najkrajších vodopádov sveta Victoria Falls z vrtuľníka - takto ich Dr.Livingston nevidel Victoria Falls - Dym ktorý hrmí zo Zambijskej strany Prechádzka s levmi. Trúfate si?
foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Victoria Falls - Náš bazén na zambijskej strane vodopádov, odvážite sa? Rafting na rieke Zambezi vyzerá horšie ako v skutočnosti je Zambezi - Dokázali sme to! Národný park Chobe je domovom obrovského množstva byvolov. Je takmer nemožné ich nevidieť Chobe národný park - ukážu sa nám aj šelmy? Chobe patrí medzi desať najlepších parkov sveta a je jednoducho úžasné. foto: Robert TARABA – BUBO Najpočetnejším zvieraťom v Chobe je slon. Zo 130.000 slonov žijúcich v Botswane, 65-80 tisíc ich žij Najkrajší pohľad na pijúce zvieratá je z vody. Preto aj my v BUBO pre vás chceme vždy zabezpečiť ten Dotkli ste sa v Thajsku alebo na Srí Lanke slona indického? V Zimbabwe sa môžete Vzácnejšie zvieratá nie je tak jednoduché nájsť. Ak máte ale šťastie, naskytnú sa vám jedinečné pohľ Jedna z najohrozenejších šeliem na svete - pes hyenovitý. Aj napriek tomu, že najväčšia populácie ži Victoria Falls - dostanete sa k nim skutočne blízko Unikátna prechádzka s levmi? Žiaden problém V Okavangu budete spať ako na obláčiku Klasické safari tu bude neobyčajné. Iné tu pravdepodobne ani nestretneme. Luxus spočíva aj v tejto e Deltu budeme okrem auta preskúmavať aj z lode Deltu si treba vychutnať aj zo vzduchu počas hodinového vyhliadkového letu. Málokde na svete môžete Alebo z tradičného člnu, mokoro. Tieto člny sú vyrobené z jedného kusa dreva K luxusnému zážitku určite patrí aj gastronómia. V týchto lodgiach pracujú špičkoví odborníci v tomt Takéto raňajky doma mať nebudete. Kde môžete pri raňajkách pozorovať africkú faunu z terasy? Na poobedný relax si každý nájde svoje miestečko Vychutnajte si pokoj a nenechajte sa ničím a nikým rušiť Romantika nepochybne patrí už vyše storočia k safari. Nechajte sa aj Vy uniesť touto vlnou Luxus, aký doma len tak nenájdete Počkajte si kým vyjdú hviezdy. Hľadajte Južný kríž a Magellanove mraky Posedenie večer pri ohni neodmysliteľne patrí k safari Odlet domov z medzinárodného letiska v Johannesburgu
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333086
Cena od: 8 360 €
Príplatky od: 903 €
Doprava: letecká
Termín: 30.10.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83308970

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Safari
Kapské mesto Typ ubytovania:
Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské mesto
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo chcete pravidelne zasielať aktuálne ponuky e-mailom?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Novinky

Spustenie nového webu

1.4.2011  Pripravili sme pre Vás nový web s širokou ...

Rady na cesty

...obsah článku pro Rady na cesty (článek ID 467)

Spolupracujeme


marcinekpartners.sk
regionsnina.sk
astrokarpaty.net
domacepotreby-marcinek.sk