Krajiny

Zobraziť všetky »

Poistenie

...obsah článku pro Poistenie (článek ID 466)

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Ekvádor, Galapágy a Machu Picchu

Na Machu Picchu sme každý rok a vždy nás rovnako uchváti. Obmedzený počet návštev, jednosmerný chara /uploads/usr/10898/ekvador/brochure-nono-paisaje-foto.jpg S BUBO ste v každom náročnom regióne ako doma. Tento krát sa vyberieme do Ekvádora, na Galapágy a zd S BUBO robíte viac pre náš svet. Na programe spolupracujeme s partnermi a vytvorili sme pre Vás cest Príroda, do ktorej prídeme je neuveriteľne bujná, zelená a svieža. Kam môžeme, pôjdeme pešo. Foto: L Na úvod našej čistej cesty nazrieme do hlavného mesta Ekvádora. Quito - krásne historické mesto na ú Celodenná prehliadka jedného z najpokojnejších juhoamerických miest. Námestie nezávislosti, katedrál Koľký krát prekračujete rovník ? Sme radi, že sme s Vami pri tom a to priamo v krajine s príznačným Mitad del Mundo – stred sveta. Áno, stojíte priamo na rovníku! Foto: Peter Droba - BUBO V absolútnom pokoji andskej prírody v znesiteľnej nadmorskej výške 2800-2900 m n.m.  foto: Lorena Ta Za kolibríkmi v zelenej záhrade Ánd. Foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Príjemná ekvádorská večera u našej miestnej partnerky Loreny. Foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Ekvádor je pastva pre oči. Kto miluje zvieratá, bude taktiež veľmi nadšený. foto: Lorena Tapia de Mo Náš ranný budíček. foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Kolibríky vo veľmi vysokej nadmorskej výške opeľujú tak, že nekmitajú krídlami, ale pristanú na kvet Odlietame tisíc km ďaleko do Pacifiku. Špeciálny letiskový check in a bezpečnosť. Galapágy - ostrovy Náš pobyt v raji.  Vzdialenosť, ktorú iné živočíchy nevedeli prekonať a preto Galapágy ostali takým Zvláštne vtáky, ktoré máme v BUBO radi- volajú sa Booby (čítaj Bubi). Po slovensky Sula modronohá. f Dôkladne si vysvetľujeme ich život, správanie a hniezdenie. foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Chceme vidieť uškatce, loviace pelikány a potom skočiť na pláž. Hodinová prechádzka po najkrajšej pl Sme na rovníku a Vy tu bežne viete plávať s tuleňmi. Ostrovy sú tmavé - vulkanického pôvodu. foto: Ľ Bielučký piesok a modré more..no čo je absolútne unikátne, tak v mori môžete vidieť plávať jaštery – Záujemcovia o šnorchlovanie či potápanie hláste sa. Foto: Lorena Tapia - BUBO Neskutočná fauna, ako ju videl Darwin. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Okolo nás je zrazu zeleň a my dávame pozor, aby sme nezrazili korytnačku obrovskú – na tomto ostrove Kde žila najslávnejšia korytnačka sveta Osamelý George? Naozaj mal 150 rokov?
Foto: Peter Droba - BU Kto sú jej najväčší nepriatelia? foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Selfie a post na Instagram s najväčšími korytnačkami sveta. Foto: Ľuboš Fellner- BUBO Keď Charles Darwin uvidel plávajúce leguány a všimol si rozdiel oproti suchozemským - napríklad, že Koľko živočíchov sa nám ukáže? Príroda je nevyspytateľná a prekvapivá. foto: Lorena Tapia de Morillo Keď si Charles Darwin všimol, že morské iguany majú silné pazúry prispôsobené tomu, aby sa vedeli za Rudo rozmýšľa o živote, podobne ako kedysi Charles. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Náš ekvádorský kamarát. Uvidíme ich. Foto: archív  - BUBO Galapágy vám vyrazia dych v každom veku. Jedno z najunikátnejších miest na svete, kde spoznávať ríšu “Neprežijú tí najväčší a najsilnejší, ale tí, ktorí sa čo najlepšie dokážu prispôsobiť”
foto: Ľuboš Galapágy regulujú počet turistov kvôli ochrane životného prostredia. My máme vstupenky vopred zabezp Aké pivko sa popíja v Ekvádore? Musíme jedno stihnúť, kým prejdeme do ďalšej krajiny. Foto: Peter Dr Peruánska gastronómia patrí medzi svetovú topku! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO A zoznámime sa s miestnymi. Čo robia, čím sa živia a čo ich dnes trápi? Foto: Ľubor Kučera - BUBO Nakúpime si tie najfarebnejšie suveníry. Pestrofarebné deky, pončá, čapice, šiltovky...Každý vie, že Takto vyzerajú recepcie špičkových hotelov v Peru. Stále váhate? Foto: JW Marriott Cuzco Na raňajky sa podávajú zdravé domáce potraviny a na každé jedno ráno sa budete doslova tešiť. Foto: Tento hotel je dôkazom, že aj história sa dá zakomponovať do novučičkého hotela. Foto: JW Marriott C Vaša privátna izba v luxusnom hoteli v Cuzco. Zaspíte hlbokým spánkom v mäkkých perinách. Machu Picc Peruánci vedia ako pohostiť návštevníka. Zlepšite si ubytovací štandard na konci zájazdu a cíťte sa Cestou sa stretávame aj s domácimi a pri výhľadoch na Andy sa tají dych. Foto: Ľubor Kučera - BUBO Lamy, alpacy aj vikune. Naučíme Vás všetky rozdiely. Foto: Zuzana Hábeková - BUBO Tieto krásne tvory určite uvidíme. Kto uloví najlepšiu fotku? Vedeli ste, že pľujú? Foto: Ľubor Kuče Odkaz Inkov tu ešte žije. Koloniálna architektúra v srdci ríše Inkov. Na Machu Picchu sa dopravíme vlakom. Táto spoločnosť sa podieľa na podpore lokálnej komunity, odváža Nádherné obrazy, ktoré Peru ponúka každému. Foto: Rommy Yeogusuku - Setours BUBO A sme tu. Tento výhľad sa nedá zabudnúť a my sa ho nikdy nevieme nabažiť. Foto: Ľubor Kučera - BUBO Hiram Bingham, júl 1911 Hiram Bingham, júl 1911 Machu Picchu, bájne sídlo Inkov. Naživo je rovnako krásne ako na fotke. Absolútne nič mu nechýba. Ak
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333033
Cena od: 5 160 €
Príplatky od: 1 656 €
Doprava: letecká
Termín: 12.07.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307641

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Quito Typ ubytovania:
Ekvádor, Pichincha, Quito
Santa Cruz ostrov
Ekvádor, Galapágy, Santa Cruz ostrov
Cusco
Peru, Cusco
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo chcete pravidelne zasielať aktuálne ponuky e-mailom?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Novinky

Spustenie nového webu

1.4.2011  Pripravili sme pre Vás nový web s širokou ...

Rady na cesty

...obsah článku pro Rady na cesty (článek ID 467)

Spolupracujeme


marcinekpartners.sk
regionsnina.sk
astrokarpaty.net
domacepotreby-marcinek.sk