Krajiny

Zobraziť všetky »

Poistenie

...obsah článku pro Poistenie (článek ID 466)

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,26 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,78 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Južná Afrika, Zimbabwe, Botswana

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1121618
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Exotika
Safari

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Navštívte s nami Afriku a zažite neopakovateľné zážitky z nedotknutej prírody, nádherných divokých zvierat a spoznajte kultúru starých afrických kmeňov a to všetko s miestnymi sprievodcami a slovenským sprievodcom počas celého zájazdu. Počas zájazdu navštivite Juhoafrickú republiku, Zimbabwe a Botswanu.


Program:

1.deň ODLET Z VIEDNE

Podvečerný odlet z Viedne do Kapského mesta


2.deň KAPSKÉ MESTO

Po prílete do Kapského mesta nás bude čakať náš osvedčený miestny sprievodca a zoberie nás do jedného z najkrajších miest sveta, ktorého úžasná poloha medzi modrým oceánom a obrovskou Stolovou horou, svahmi porastenými vínnou révou, evokujú raj na zemi. Lanovkou sa vydáme na vyhliadku, kde si vychutnáte výhľady na Robben island, kde bol 18 rokov väznený Nelson Mandela a zároveň aj výhľady na Leviu hlavu, Diablov vrchol a 12 apoštolov na juhu. Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


3.deň KAPSKÉ MESTO

Ráno sa vydáme po pobreží a po jednej z najkrajších ciest sveta – slávnej Chapman´s peak drive až prídeme k absolútnemu juhu kontinentu – parku Mysu dobrej nádeje, kde v roku 1488 pristál Bartolomeo Diaz. Po ceste späť do Kapského mesta sa zastavíme v kolónii tučniakov, kde budete mať možnosť vidieť tieto krásne tvory z blízka, žeby sem prišli až z Antarktídy? Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


4.deň KAPSKÉ MESTO – STELLENBOSCH

Presun do miest Stellenbosch a Franschhoek, ktoré sú známe svojou vinárskou históriou, a tak po prehliadke najvýznamnejších pamiatok, budete mať možnosť ochutnať najlepšie vína z tejto oblasti. Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


5.deň ZIMBABWE – VICTORIA FALLS

Dnes letíme na sever s krátkym prestupom v Johannesburgu a čaká nás nádherné Zimbabwe a úžasné vodopády Victoria Falls. Po prílete zažijete oddychovú plavbu na rieke Zambezi, kde budete mať príležitosť vidieť rôzne zvieratá ako hrochy, slony a ďalšie zvieratá. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


6.deň ZIMBABWE - VICTORIA FALLS

Celý deň prežijem pri vodopádoch, počas ktorého budete môcť absolvovať fakultatívne rafting, dať si let helikoptérou ponad vodopády, alebo skočiť z mosta bungee jumping priamo do rieky, prípadne sa ísť sa pozrieť na zambijskú stranu vodopádov. V okolí nájdete množstvo obchodíkov so suvenýrmi. Večer sa presunieme na tradičnú africkú show s večerou - Boma, kde budete mať možnosť vidieť pravé africké tance a ochutnať jedinečné jedlá. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


7.deň BOTSWANA – NARODNÝ PARK CHOBE - SAFARI

Presunieme sa kúsok do Botswany a zažijete celodenné safari v štýlových džípoch a na lodi na brehu rieky Chobe v národnom parku, ktorý patrí medzi desať najkrajších parkov sveta. Uvidíte hrochy, levy, krokodíly a najmä slony, ktoré budú všade okolo Vás. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


8.deň PRELET DO JOHANNESBURGU - SUN CITY

V dopoludňajších preletíme zo Zimbabwe do Johannesburgu a následne sa presunieme do Sun City – prázdninového letoviska v Juhoafrickej republike,ktoré v roku 1979 založil milionár Solomon Kerzner na území nezávislého bantustanu, keďže tu neplatiliy juhoafrické zákony zakazujúce hazardné hry. Nachádza sa tu množstvo kasín, luxusné hotely a Vy budete ubytovaní v luxusnom hoteli Palace of the Lost city, ktoré je známe aj z filmu „Blended“ s Adamom Sandlerom a Drew Barrymore. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


9.deň SUN CITY – PALACE OF THE LOST CITY

Užívajte všetky výhody luxusného hotela The Palace of the Lost city s bazénmi, prípadne zájdite ešte na safari do neďalekého národného parku Pilanesberg, alebo len užívajte posledné chvíle v Afrike. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


10.deň SUN CITY – PALACE OF THE LOST CITY

Užívajte všetky výhody luxusného hotela The Palace of the Lost city s bazénmi, prípadne zájdite ešte na safari do neďalekého národného parku Pilanesberg, alebo len užívajte posledné chvíle v Afrike. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


11.deň ODLET DO VIEDNE

V dopoludňajších hodinách osobné voľno v luxusnom hoteli The Palace of the Lost city a popoludní odlet do Viedne


12.deň PRÍLET DO VIEDNE

Prilet do Viedne v dopoludňajších hodinách


CENA ZAHŔŇA:

medzinárodnú letenku vrátane leteckých, bezpečnostných a palivových poplatkov letenka Kapské mesto – Victoria Falls/ Zimbabwe/ letenka Victoria Falls – Johannesburg 3 x ubytovanie v dvojlôžkových izbách s raňajkami v min. 3* hoteloch v Kapskom Meste, 3x v 4*hoteli v Zimbabwe a 3x v Sun City v 4* resp. 5* The Palace of the Lost city hotel preprava a vstupy do všetkých atrakcií v rámci itineráru a ochutnávky vína v Rickety Bridge plavba na rieke Zambezi v Zimbabwe, plavba na rieke Chobe v Botswane, safari v džípoch v Botswane spojené s tradičným obedom, tradičnú večeru Boma pri Victoria falls miestny sprievodcovia podľa itineráru slovenský sprievodca počas celého zájazdu všetky prepravy programe


PRÍPLATKY:

jednolôžková izba – 590€ 5*hotel The Palace of the Lost city v Sun city – 200€, aktivity mimo hotela v Sun City/ safari, let balónom, atď./ helikoptéra, rafting a podobné v prípade záujmu cestovné poistenie, víza

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo chcete pravidelne zasielať aktuálne ponuky e-mailom?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Novinky

Spustenie nového webu

1.4.2011  Pripravili sme pre Vás nový web s širokou ...

Rady na cesty

...obsah článku pro Rady na cesty (článek ID 467)

Spolupracujeme


marcinekpartners.sk
regionsnina.sk
astrokarpaty.net
domacepotreby-marcinek.sk