Poistenie

...obsah článku pro Poistenie (článek ID 466)

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Villa Anna

Destinácia: Chorvátsko, Kvarner, Selce
Kód zájazdu: 1120731
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Anna

TV betónové platne piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 400 m
Vzdialenosť od pláže: 350 m

Apartmánový dom sa nachádza v Crikvenici v časti Selce. Vzdialenosť do centra Seliec cca 400 m a na pláž cca 350 m. Stredisko Selce je prepojené s Crikvenicou pobrežnou promenádou. K dispozícii je ubytovanie v dvoch štúdiách pre 2 osoby, v troch apartmánoch typu A2+2 pre 4 osoby a v dvoch apartmánoch typu A4+2 pre 6 osôb.

Apartmán č.1 typu A4+2 pre 6 osôb o rozlohe 60 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z dvoch samostatných spální pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Štúdio č.2 pre 2 osoby o rozlohe 16 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej miestnosti v ktorej je situovaná dvojlôžková posteľ a kompletne zariadený kuchynský kút. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Apartmán č.3 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Apartmán č.4 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 2.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Štúdio č.5 pre 2 osoby o rozlohe 16 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej miestnosti v ktorej je situovaná dvojlôžková posteľ a kompletne zariadený kuchynský kút. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Apartmán č.6 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 2.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Apartmán č.7 typu A4+2 pre 6 osôb o rozlohe 60 m2 sa nachádza na prízemí a pozostáva z dvoch samostatných spální pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Cena zahŕňa:

7 x ubytovanie v apartmáne príslušného typu, pobytová taxa, klimatizácia, WiFi

Cena nezahŕňa:

registračný poplatok  2 EUR osoba / pobyt (platba na mieste),  poistenie UNION 2 EUR osoba / deň

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo chcete pravidelne zasielať aktuálne ponuky e-mailom?
Kontaktujte nás!

Novinky

Spustenie nového webu

1.4.2011  Pripravili sme pre Vás nový web s širokou ...

Rady na cesty

...obsah článku pro Rady na cesty (článek ID 467)

Spolupracujeme


marcinekpartners.sk
regionsnina.sk
astrokarpaty.net
domacepotreby-marcinek.sk